Resultaten voor kassasysteem

kassasysteem
POS Kassasystemen voor Horeca en Retail. arrow& v.;
POS Kassasystemen is leverancier van betaalbare kassasystemen en gebruiksvriendelijke kassasoftware. Wij bieden een servicegerichte totaaloplossing voor de Horeca en Retail. Laat u adviseren. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen neem gerust contact met ons op. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom, bij u op locatie of voor een online demo met één van onze medewerkers. Klik hier voor meer informatie
tweedehands
Kassasysteem met twee schermen en ingebouwde betaalterminal.
Je kunt de pinautomaat ook zelf blokkeren of deactiveren in je myPOS account. V: Kan de myPOS Hub ook ingezet worden als volwaardige vervanging voor mijn kassasysteem? A: Met behulp van de myPOS Cash register app kun je de myPOS Hub inzetten als volwaardig kassasysteem.
janssen en janssen nijmegen
Kassasystemen vergelijken? Vergelijk functies en prijzen!
Scan en herken. Verlof en verzuim. Hier vind je een overzicht met de populairste kassasystemen voor horeca en retail. Personaliseer het overzicht met de filters en vergelijk op prijs, functies en reviews. Sorteer op: Populariteit Populariteit. Lightspeed is hét complete ondernemersplatform voor horeca, retail en e-commerce wereldwijd. Onze unieke kassa- en webshop software staat je toe je klanten altijd van dienst te zijn. Prijs: € 79,00, per maand Proefperiode: geen. Ga naar website. Het POS van Count-IT is meer dan een kassasysteem. Count-IT helpt je bij het managen van een of meerdere winkellocaties. Van voorraadbeheer tot real time data-analyse, CRM, personeelsmanagement en meer. En dat veilig in de cloud. Prijs: € 35,00, per maand Proefperiode: 1 maand. Ga naar website. MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke, flexibele en koppelbare kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaalt de functionaliteiten die u nodig heeft en hierdoor betaalt u nooit teveel. Prijs: Op aanvraag Proefperiode: 30 dagen. Ga naar website. Vergelijk top 3 resultaten. Horeca, Retail, Clubs. Webshop Voorraad Mgt. BizzCloud Kassa, vanaf 27.50 p/m. Zeer compleet: voorraadbeheer, kassa-facturering, inkoop, tafelindeling, keuken/bar aansturing, bon splitsing, product varianten, crm etc etc. Voordelig en eenvoudig.
tweedehands
Een handig kassasysteem Tabor.
Zoek door deze site. You must have JavaScript enabled to use this form. Zoek door deze site. Een handig kassasysteem. Geen tijdsverspilling meer. Met kassasoftware kan je veel overbodige handelingen schrappen en de kassa rechtstreeks inlezen in je boekhoudpakket. Laat je mailadres achter.
lightspeed webshop
Kassasysteem kopen? Leza kassasystemen.
LEZA automatiseert de retail al meer dan 35 jaar en heeft een servicedienst die iedere dag klaar staat en je hebt altijd een vast contactpersoon. Een kassasysteem voor jouw horeca gelegenheid. Van totaaloplossingen tot de meest eenvoudige kassas. Automatiseren is ons vak. Hiermee maak jij je winkel efficiënter. Weg met de overbodige administratie! Een kassasysteem voor jouw fashion zaak. Meer Informatie, inzicht en eenvoudig te bedienen. Wil je een offerte ontvangen of meer informatie? Vraag een offerte aan. Maak een keuze uit de beste kassasysteem van Nederland. Wil je een kassasysteem kopen? Dan ben je bij LEZA aan het juiste adres. LEZA heeft al ruim 30 jaar ervaring met de verhuur en verkoop van kassasystemen. Zo was LEZA één van de eerste die de elektronische Sharp kassas op de markt heeft gebracht.
lightspeed webshop
Kassasysteem - Compufact.
Maak kastickets direct vanuit Compufact. Ook de bonnetjes worden meteen geprint. U krijgt direct te zien hoeveel de klant moet betalen en hoeveel wisselgeld u terug moet. Uw kasticket wordt geprint. Ben je klaar voor een betere, productievere manier van werken?
straddlecarrier.be
FashionManager - het kassasysteem voor moderetailers I SoftTouch. FashionManager - het kassasysteem voor moderetailers I SoftTouch.
Bijkomend kan je opteren voor EDI en kan je het systeem verder uitbreiden met de webshop module. De office module is de back-end van het kassasysteem. Met deze module van de kassa beheert u uw leveranciers, uw voorraad en uw klanten. Ook uw statistieken kan u hier gemakkelijk raadplegen. De sales module is de front-end van het kassasysteem, deze module gebruik je dagelijks om artikelen te verkopen in de winkel. Deze kassa software draait op de computers die je in de winkel gebruikt om af te rekenen. De sales module is gemakkelijk te bedienen via een touchscreen, met behulp van een scanner kunnen de gegevens van de verschillende artikelen in de winkel gemakkelijk worden opgevraagd. De EDI module is optioneel en kan je dus aan het standaardpakket toevoegen. EDI automatiseert de communicatie tussen u en uw leverancier, wat u enorm veel tijd kan besparen. De web module heb je enkel nodig als je over een webshop beschikt. Deze module koppelt uw online voorraad aan een centrale database.
kassasysteem
Rubbens Co Leuvens Kassa Center.
Meer dan 30 jaar ervaring! Rubbens Co is een erkend dealer Authorized" Certificated Dealer" van de befaamde A-merken: Casio, Toshiba, Orderman, D-Light en unTill. Rubbens Co bvba is leverancier van kassasystemen, weegschalen en toebehoren in de breedste zin van het woord.
groepsaccommodaties goedkoop
KeyConenKassa Gebruiksvriendelijk kassasysteem voor drankenhandels Optimize Group.
Apple macOS software. Groothandel en detailhandel. Productie en maakindustrie. Met de KeyConen kassa werd speciaal ontwikkeld voor de drankenhandel. Hiermee bereikt u maar liefst meer dan 800 producten met 2 toetsaanslagen én meer dan 40.000 producten met 3 toetsaanslagen! Vraag hier uw gratis demo op maat aan! Keyconen kassa - kassasoftware.
kassasysteem
Kassasysteem voor sport-, mode-, schoen- en lingeriewinkels.
All in one kassa. Hieronder een overzicht van mogelijke hardware oplossingen voor uw winkel. Specs opvraagbaar via sales@r2retail.com. Scant probleemloos barcodes bij de kassa. Kleur zwart of gebroken wit. Printer voor labels en/of stickers. Zware stalen uitgevoerde geldlade. MINI PC POS-box. Industriële PC speciaal gemaakt voor de retail. Compact formaat bestand tegen stof. WinPOS Mini PC. Industriële PC speciaal gemaakt voor de retail. Compact formaat, bestand tegen stof. Specs opvraagbaar via sales@r2retail.com. WinPOS 15 multi touchscreen. Monitor voor kassa. Specs opvraagbaar via sales@r2retail.com. Scant probleemloos barcodes bij de kassa. Kleur zwart of gebroken wit. Printer voor labels en/of stickers. Zware stalen uitgevoerde geldlade. Doe actief aan klantenbinding, werk met ons spaarpunten systeem. Voor grote en kleine winkels of meedere fillialen. Onze software is hier helemaal klaar voor!
kassasysteem

Contacteer ons