Op zoek naar mkb tanken?

mkb tanken
mkb brandstof tanken
Je bent daardoorvaak goedkoper uit dan met een merkgebonden tankpas. Alle tankstations vindje eenvoudig via onze gratis app Tanken met MKB Brandstof. Een slimme ondernemer bespaart tijd én geld met de nationale tankpas van MKB Brandstof. Waarom een autopas voor carwash enparkeren?
mkb brandstof tanken
Met de tankpas kan ook motorolie en screenwash worden betaald bij tankstations. Alle diensten van MKB Brandstof komen op één maandelijkse verzamelfactuur. Je kan zonder extra kosten jouw tanktransacties online inzien. De tankpas is beschikbaar voor wagenparken van één tot tien autos. Deze tankpas is niet beschikbaar voor transportbedrijven. Behalve in België en Luxemburg is het niet mogelijk om met de pas in het buitenland te tanken. Kosten tankpas van MKB Brandstof.
MKB Brandstof Convento Assurantiën.
Dagwaarde van je auto. Tanken, opladen en parkeren zonder bonnetjes, dat kan met de autopas van MKB Brandstof. Zes maanden gratis 2000, Gratis slipcursus ter waarde van 10000, Wie is MKB Brandstof. Convento Assurantiën heeft een speciale aanbieding voor haar klanten. Met de MKB Brandstofpas reken je eenvoudig af aan de pomp, bij de carwash en bij de laadpaal. Alle transacties komen op een maandfactuur te staan, met de btw direct inzichtelijk voor de aangifte. Parkeren op straat kan met de handige app Parkeren van MKB Brandstof; betaling gaat per minuut. Bij parkeergarages van Q-Park en P1 kun je in en uitrijden met de autopas. MKB Brandstof heeft een speciale aanbieding voor zakelijke klanten van Convento Assurantiën.: Zes maanden gratis 2000, parkeertegoed. Daarna de normale maandbijdrage per pas à 890, excl btw. Lees meer
tanken
Naheffing fiscus zonder tankpas voor werknemers Personeelsnet.
Ondernemers doen er goed aan om hun personeel met een zakelijke tankpas af te laten rekenen bij de pomp, anders lopen zij gerede kans op een naheffing van de fiscus. Nu nog trekken ondernemers de BTW op brandstof af, terwijl ze niet goed aan kunnen tonen dat de brandstof daadwerkelijk door het bedrijf is afgenomen. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van MKB Brandstof en ondernemerswebsite De Zaak. Het bedijfsleven, en dan vooral het MKB, bezit meer dan 450 duizend autos. Deze worden niet geleased, maar zijn door de ondernemers zelf gekocht. Bij de brandstofadministratie gaat dan nog wel eens wat mis. Veel ondernemers betalen het tanken contant, of laten hun medewerkers de brandstof privé voorschieten. Meer info
mkb
Tankpas zakelijk Vissers Energy Group.
De Vissers Tankpas TANXpas is wat u zoekt! Met de Tankpas van Vissers kunt u op meer dan 1000 locaties tanken in Nederland, België, Luxemburg en Oostenrijk. Als u dan ook nog wilt tanken in Duitsland, dan kunnen we dit aantal nog verdubbelen. Het is interessant voor het MKB om de brandstof te organiseren via een tankpas.
Mobiliteitskaarten Vergelijken Laadpas Vergelijken Laadpassen Laadpalen Elektrisch rijden.
Extra optionele diensten.: Internationaal Tanken kost extra 060, excl. BTW per maand. BTW per transactie. Openbaar Vervoer OV. Online kun je alle transacties en kosten inzien. 1 Jaar, daarna maandelijks opzegbaar. MKB Brandstof Zakelijke ZZP / MKB Pas Prijs per maand.:
Van belang als u tankt met een tankpas.
Travelcard heeft de meeste opties als u meerdere medewerkers heeft die een auto van de zaak rijden en een eigen tankpas moeten hebben. MultiTankcard is de goedkoopste. De ANWB Tankpas ook Travelcardnetwerk kunt u alleen afnemen in combinatie met een algemeen ANWB zakelijk lidmaatschap. V geen extra kosten.
Tankpas van MKB Brandstof: Alle informatie en eenvoudig vergelijken.
Deze tankpas is niet beschikbaar voor transportbedrijven. Behalve in België en Luxemburg is het niet mogelijk om met de pas in het buitenland te tanken. Kosten tankpas van MKB Brandstof. De tankpas van MKB Brandstof kost de eerste 3 maanden slechts € 4,95, per maand.
Tankpas - Bereken uw BAV premie. Bespaar tot 40!
Skip to content. Bel 085 041 00 23. Aansprakelijkheid voor bedrijven. Inventaris- en goederenverzekering. Aanmelden collectief privé verzekering. Aanmelden Zorgverzekering Collectief. Tankpas.nl is de meest complete en best beoordeelde Tankpas van Nederland. Wist je dat er veel meer mogelijk is met de tankpas dan alleen tanken of laden? Naast overal in Nederland tanken, kun je parkeren, auto wassenentickets voor het ov afrekenen. Bovendien kun je kosteloosklein onderhoud laten uitvoeren bij alle Kwik-Fit vestingen in Nederland Alle transacties komen op 1 verzamelfactuur te staan. Ontvang nu 25 korting, op de paskosten van de NL tankpas, voor 1 jaar lang! Meer informatie opvragen. Categorieën: Automotive, Zakelijke verzekeringen Tags: tankpas, Zakelijke auto. ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN DE MEEST COMPLETE ZZP ENMKBTANKPAS. Wij bieden meer dan alleen een brandstofpas. Wij maken het je graag gemakkelijk en zorgen ervoor dat je met een pas in één keer van vele diensten gebruik kunt maken, alles via één aanbieder en één verzamelfactuur die je eens in devier weken ontvangt.Bespaar tijd, geld en maak het je vooral gemakkelijk. Ontdek alle voordelen van onzezzp en mkb tankpas. OVERAL IN NEDERLAND TANKEN, EN BIJ 45.000 TANKSTATIONS IN EUROPA. Onzetankpassenwerken overal in Nederland.
Shell tankpas voor mkb rekent hogere brandstofprijs Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
De afhandeling van de euroShell tankpas voor het midden en kleinbedrijf tot 40.000 liter brandstof per jaar is in 2015 door Shell overgedragen aan FleetCor, een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf. In de communicatie die de overgang begeleidde werd meegedeeld dat er niets zou veranderen voor de klanten. Desondanks wijzigde Fleetcor in december 2015 de algemene voorwaarden. Daarin staat onder punt 5: FleetCor bepaalt de prijs waaraan de brandstof zal worden verkocht aan individuele klanten. Het gebruik van de pas impliceert een uitdrukkelijke aanvaarding van de prijslijst. Shell start onderzoek. In een reactie zegt Shell de zaak nader te onderzoeken. FleetCor beweert in een schriftelijke reactie dat het voor klanten juist heel makkelijk is om de zekerheid van één prijs te hebben. Het bedrijf gaat niet in op het feit dat de gefactureerde prijs altijd hoger is dan de prijs aan de pomp. Ook beweert het bedrijf dat gebruikers kunnen kiezen voor een andere euroShell tankpas, maar zowel op de website als bij de klantenservice is daar geen informatie over te vinden. Meer over de uitzending. Op de Radar website moet je overige cookies accepteren om te reageren op artikelen. Extra betalen voor tanken om CO2-uitstoot te compenseren?
Bedrijven coronacrisis: zij doen achter de schermen goed werk MKB-Nederland.
De vuilniswagens van Den Haag komen hier tanken, maar ook de werklui en zakenverkeer. Verder tankt de politie hier veel, die rijden immers de hele dag door. Ook de brandweer tankt hier wel eens, maar die doen vrij lang met een volle tank.
Zakelijke tankpas - De Zaak.
Hij is aangesloten bij alle Nederlandse tankstations, maar ook bij twaalfhonderd wasstraten en bij de tientallen parkeergarages van Q-Park. De Multitankcard hanteert eenzelfde principe als de pas van MKB Brandstof. Hij heeft een iets mindere dekking, maar is alsnog te gebruiken bij ruim vierduizend Nederlandse tankstations. De tankpas van de ANWB is een van de meest bekende varianten: inzetbaar bij alle tankstations én handig voor bezitters van elektrische of hybride voertuigen. Die kun je met deze pas namelijk overal opladen. De zakelijke tankpas van Travelcard heeft als voordeel dat hij zelf samen is te stellen.

Contacteer ons